Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ο «Μεγάλος Ζωολογικός Κήπος» στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (14/7)

14 Ιουλίου, 2021 @ 8:00 μμ - 9:30 μμ
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στις 14/7/2021 (στις 20.00) σε έναν όμορφο χώρο στο Θησείο, στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136, Θησείο) θα γίνει η παρουσίαση του «Μεγάλου Ζωολογικού Κήπου», του Νικολάς Γκιγιέν σε απόδοση Γιάννη Ρίτσου.

Ο εθνικός ποιητής της Κούβας συναντά τον ποιητή της Ρωμιοσύνης, λίγο μετά την κουβανική επανάσταση. Η συνάντηση των δύο ποιητών, ορόσημο στην ιστορία του πολιτισμού των δύο λαών, ώσμωση πολιτισμών και αγώνων.

Ο «Μεγάλος Ζωολογικός Κήπος», μια σατιρική αποτύπωση της καπιταλιστικής κοινωνίας και του ιμπεριαλισμού .

Τη συλλογή θα παρουσιάσει η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα κα. Zelmys María Domínguez Cortina, καθώς και η Κική Αλεξοπούλου, διακεκριμένη μελετήτρια της λατινοαμερικανικής λογοτεχνίας.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Βελισσάριος Κοσσυβάκης, Δ/ντής της Κινηματογραφικής Εταιρείας «New Star».

Πληροφορίες

Ημερομηνία: 14 Ιουλίου, 2021
Ώρα: 8:00 μμ - 9:30 μμ

Χώρος Διεξαγωγής

Όνομα: Κήπος Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
Διεύθυνση: Ερμού 134-136
Αθήνα, Αττικής 105 53 Ελλάδα

+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Διοργάνωση: Εκδόσεις Ατέχνως
Τηλέφωνο: +30 210 275.49.94
Email: