Σκέψεις γυναικών, της Μαρίας Παπαϊωαννίδου

0 out of 5

9,00

Τέσσερις γυναίκες εξομολογούνται

Τέσσερις γυναίκες, η Άννα, η Ειρήνη, η Νίνα και η Κάλλη μοιράζονται μαζί μας πτυχές της ζωής τους. Αποκαλύπτουν τις σκέψεις τους για τον έρωτα, τους άντρες, τη μητρότητα, τις σχέσεις.

Για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής στις παραγγελίες δείτε ΕΔΩ

Κωδικός: Α0015 Είδη: Εκδόσεις Ατέχνως, Πεζογραφία Συγγραφέας:

Περιγραφή

Η Άννα μια νεαρή γυναίκα, που διανύει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής της, δεν καταφέρνει να ξεπεράσει την εφηβική της αγάπη. Σκέφτεται συνεχώς τον νεανικό της έρωτα και αδυνατεί να προχωρήσει στη ζωή της και να νιώσει ξανά ερωτευμένη.

Η Ειρήνη εγκλωβισμένη σε ένα γάμο που την έχει πια κουράσει κάνει έναν απολογισμό της ζωής της. Προσπαθεί να γνωρίσει ξανά τον εαυτό της και να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα θέλω της. Αποφασίζει να εκπληρώσει το νεανικό της όνειρο να σπουδάσει. Θέλει να το μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Νίνα εκ πεποιθήσεως εργένισσα νιώθει έντονα το ένστικτο της μητρότητας .Αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί και να του δώσει απλόχερα την αγάπη της, αδιαφορώντας για το κοινωνικό αντίκτυπο που θα χει αυτή της η απόφαση. Μένει μόνο να το ανακοινώσει στην οικογένειά της.

Η Κάλλη φέρνει στο μυαλό της ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος. Θυμάται οικογενειακές συγκεντρώσεις και γεγονότα δεκαετίες πριν, τότε που όλη η οικογένεια ήταν μαζεμένη γύρω από το οικογενειακό τραπέζι .Ανυπομονεί να συναντήσει ξανά τα αγαπημένα της κορίτσια.

Όταν οι τέσσερις γυναίκες συναντώνται, όλα μοιάζουν τέλεια. Μοιράζονται τις σκέψεις τους κι αποφασίζουν να κάνουν δραστικές αλλαγές στις ζωές τους.

Η Άννα μετά από ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον νεανικό της έρωτα και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά της.

Έγραψαν – Είπαν:

Μερικές σκέψεις με αφορμή το βιβλίο της Μαρίας Παπαϊωννίδου «Σκέψεις γυναικών»

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εκδότης

Εκδόσεις Ατέχνως

Έτος έκδοσης

Ιανουάριος 2020

Σχήμα

14 Χ 21

Σελίδες

64

ISBN

978-618-85121-4-6

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση προς το παρόν

Προσθέστε την πρώτη αξιολόγηση για το βιβλίο: “Σκέψεις γυναικών, της Μαρίας Παπαϊωαννίδου”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *