Προσφορά!

 «Το τίμημα της ισχύος – η αυτοκρατορία του τρόμου» του Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν

0 out of 5

13,00

«Το τίμημα της ισχύος-η αυτοκρατορία του τρόμου» του Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν (από τις εκδόσεις «New Star editions»), πραγματεύεται τις σχέσεις Κούβας-ΗΠΑ. «Η διεθνής κοινότητα έχει την επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσει κριτικά και να αποκηρύξει τις ιδέες που υποστηρίζουν το Δόγμα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, μια που αυτό έχει μετατραπεί σε ένα εξελιγμένο όργανο των ολιγαρχικών ελίτ στην επιβολή της ηγεμονίας τους» (Από τον πρόλογο)

Για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής στις παραγγελίες δείτε ΕΔΩ

Κωδικός: 0031 Είδος: Διαθέτουμε ακόμα Συγγραφέας:

Περιγραφή

«Το τίμημα της ισχύος-η αυτοκρατορία του τρόμου» του Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, γιου του προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο και της ηρωίδας της επανάστασης Βίλμα Εσπίν.

Στις 12 Γενάρη 2015 ο Αλ. Κάστρο βρέθηκε στην Ελλάδα και παρουσίασε το βιβλίο του. Μηχανικός και Ερευνητής θεμάτων που άπτονται της Εθνικής Ασφάλειας και Αμυνας, με Master στις Διεθνείς Σχέσεις, ο Αλ. Κ. Εσπίν, αναφέρει χαρακτηριστικά στον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης: «Η διεθνής κοινότητα έχει την επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσει κριτικά και να αποκηρύξει τις ιδέες που υποστηρίζουν το Δόγμα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, μια που αυτό έχει μετατραπεί σε ένα εξελιγμένο όργανο των ολιγαρχικών ελίτ στην επιβολή της ηγεμονίας τους, από τη στιγμή που κρατάνε την πραγματική δύναμη της μοναδικής υπερδύναμης στον κόσμο, της οποίας η κολοσσιαία ισχύς υπερβαίνει αυτές οποιασδήποτε αυτοκρατορίας στην Ιστορία».

Η Κούβα έχει γνωρίσει την τρομοκρατία και τις συνέπειές της, ανέφερε ο Αλεχάντρο Κάστρο και επεσήμανε ότι η χώρα του έχει καταδικάσει την τρομοκρατία σε διεθνές επίπεδο πολλές φορές. Σχολίασε, μάλιστα, ότι παρόμοιες ενέργειες εναντίον λαών, όχι απλά μεμονωμένων ομάδων αλλά και κυβερνήσεων, συνήθως δεν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, ήταν σαν να μην είχαν ποτέ συμβεί για την κοινή γνώμη. Πιο σκληρή όμως από την τρομοκρατία, με συχνά ολέθριες συνέπειες για το λαό, μπορεί να είναι η κρίση, είτε οικονομική, είτε διατροφική, είτε χρηματοπιστωτική. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που εκφράζει προς την Κούβα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εκδότης

New Star editions

Έτος έκδοσης

2015

Σελίδες

330

Δαστάσεις

17Χ24

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση προς το παρόν

Προσθέστε την πρώτη αξιολόγηση για το βιβλίο: “ «Το τίμημα της ισχύος – η αυτοκρατορία του τρόμου» του Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *