Τα Κυριακάτικα. Σελίδες μέσα στο χρόνο. Δημοσιογραφικά κείμενα μιας πενταετίας

0 out of 5

11,70

α Κυριακάτικα αναδείχνουν μια δημιουργική στιγμή της δημοσιογραφικής καριέρας του Φώντα Λάδη. Μια συλλογή κειμένων της περιόδου 1981-1985 δημοσιευμένα στο Ριζοσπάστη, δείγμα της επιτυχημένης συλλογικής προσπάθειας για αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας που έγινε εκείνη την περίοδο.

Η συλλογή αποτελείται από τρεις ενότητες: 1) «Τα Κυριακάτικα» 2) «Αλλιώτικα ρεπορτάζ» 3) «Επιφυλλίδες». Τα θέματα που περικλείονται στα τριάντα οχτώ κείμενα που αναδημοσιεύονται στο βιβλίο αφορούν τη βαλτωμένη πολιτική σκηνή, το ρόλο του «συστημικού» Τύπου, τον ενδημικό καταναλωτισμό και τη ζωή στις μεγαλουπόλεις, το γιγαντισμό των αστικών κέντρων, τη μοναξιά των ανθρώπων, την αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο, περιηγήσεις στην Ομόνοια, στον Εθνικό Κήπο, στη Γλυφάδα και στον Ιππόδρομο, την εισβολή των υπολογιστών στη ζωή μας, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τη σημασία του δώρου και των εθίμων στις σύγχρονες κοινωνίες, την έννοια των διακοπών, το ρόλο της νεολαίας στην κοινωνική σκηνή κ.ά.

Για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής στις παραγγελίες δείτε ΕΔΩ

Για αποστολές στο εξωτερικό ΕΔΩ

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εκδόσεις

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Συγγραφέας

ΛΑΔΗΣ Φ.

Έτος έκδοσης

2023

ISBN

978-960-451-465-6

Σελίδες

224

Σχήμα

14×20,5

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση προς το παρόν

Προσθέστε την πρώτη αξιολόγηση για το βιβλίο: “Τα Κυριακάτικα. Σελίδες μέσα στο χρόνο. Δημοσιογραφικά κείμενα μιας πενταετίας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *