«Στη χώρα των Κιμ», Φραγκίσκα Μεγαλούδη

0 out of 5

17,80

«Στη χώρα των Κιμ Δύο χρόνια στη Βόρεια Κορέα» (εκδόσεις «Εντύποις») της Φραγκίσκας Μεγαλούδη:

«Στο βιβλίο αυτό κατέθεσα την δική μου αλήθεια για την χώρα στην οποία έζησα περίπου δύο χρόνια και την οποία αγάπησα σαν να ήταν πατρίδα μου. Αυτή την αλήθεια, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και παιχνίδια εντυπώσεων, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας. Ελπίζω να το κατάφερα».

Για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής στις παραγγελίες δείτε ΕΔΩ

Κωδικός: 0046 Είδος: Διαθέτουμε ακόμα Συγγραφέας:

Περιγραφή

Στην εκπομπή Ατέχνως της ΕΡΤopen ο Ηρακλής Κακαβάνης συζήτησε με τη Φραγκίσκα Μεγαλούδη, για όσα είδε, έζησε και κατέγραψε στο βιβλίο της «Στη χώρα των Κιμ Δύο χρόνια στη Βόρεια Κορέα» (εκδόσεις «Εντύποις»).

«Αναχώρησα, από την Πιονγκ Γιανγκ, στις 28 Φεβρουαρίου του 2014. Είχα φτάσει στη χώρα ένα ζεστό πρωινό του Ιουνίου του 2012 και έφευγα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, μέσα στον χειμώνα.
Θυμάμαι έντονα εκείνη την ημέρα. Το χιόνι έπεφτε πυκνό και, όσην ώρα το αυτοκίνητο με πήγαινε προς το αεροδρόμιο, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Η Βόρεια Κορέα μου άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβανόμουν την κοινωνία. Μου άνοιξε ένα παράθυρο σε μια πραγματικότητα που αγνοούσα και που μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστη και παρεξηγημένη. Στο βιβλίο αυτό κατέθεσα την δική μου αλήθεια για την χώρα στην οποία έζησα περίπου δύο χρόνια και την οποία αγάπησα σαν να ήταν πατρίδα μου. Αυτή την αλήθεια, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και παιχνίδια εντυπώσεων, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας. Ελπίζω να το κατάφερα».

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εκδότης

Εντύποις

Έτος έκδοσης

1η έκδοση 2016

Σελίδες

370

Σχήμα

14Χ21

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση προς το παρόν

Προσθέστε την πρώτη αξιολόγηση για το βιβλίο: “«Στη χώρα των Κιμ», Φραγκίσκα Μεγαλούδη”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *