«Στην εποχή της Ηούς», του Γιάννη Βεντούρα

0 out of 5

17,00

«Στην εποχή της Ηούς». Τρεις γενιές, αντιμέτωπες με τα προβλήματα της επιβίωσης, παίρνουν αποφάσεις, και πορεύονται στο δύσβατο μονοπάτι της ζωής.

Για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής στις παραγγελίες δείτε ΕΔΩ

Κωδικός: A0010 Είδη: Εκδόσεις Ατέχνως, Πεζογραφία Συγγραφέας:

Περιγραφή

Το περιεχόμενο του μυθιστορήματος «Στην εποχή της Ηούς» του Γιάννη Βεντούρα, είναι εμπνευσμένο από τη ζωή των ανθρώπων σήμερα και χτες. Όπως συνηθίζεται να λέμε στην καθημερινότητά μας «είναι  βγαλμένο μέσα από την ζωή».

Η δράση των ηρώων του, ενταγμένη στα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τη χώρα μας τον τελευταίο αιώνα, βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες, σε αφηγήσεις και σε προσωπικά βιώματα του συγγραφέα.

Τρεις γενιές, αντιμέτωπες με τα προβλήματα της επιβίωσης, παίρνουν αποφάσεις, και πορεύονται στο δύσβατο μονοπάτι της ζωής.

Ο Πέτρος, ένας καθημερινός άνθρωπος, μέσα στην δίνη της μεγάλης οικονομικής κρίσης του 2009, δεν μπορεί να αντιληφθεί σε βάθος τις αιτίες που καταστρέφουν τη ζωή του. Συνειδητοποιεί, ότι παρόλο που έχουν αλλάξει οι συνθήκες και τα δεδομένα, αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που βίωναν ο πατέρας και ο παππούς του.

Βρίσκεται σε δίλημμα, για τον ποιο δρόμο να επιλέξει. Πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.

Η εποχή του, η Εποχή της Ηούς, είναι η εποχή των μεγάλων αποφάσεων. Ολόκληρος ο κόσμος βυθισμένος στο απόλυτο σκοτάδι, λίγο πριν τη στιγμή που η ροδοδάκτυλη θεά Ηώς, πάρει το άρμα της και αρχίσει να ανοίγει τον δρόμο της χαραυγής, τον δρόμο για την έλευση του λαμπερού «Ήλιου».

Είναι η εποχή όπου στον καθένα από εμάς, εναπόκειται αν θα ανέβει στο άρμα, ενεργοί αγωνιστές, ή θα μείνουμε πίσω, παθητικοί θεατές.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εκδότης

Ατέχνως

Έτος έκδοσης

Οκτώβριος 2020

Σελίδες

384

Σχήμα

14Χ21

ISBN

978-618-84717-8-8

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση προς το παρόν

Προσθέστε την πρώτη αξιολόγηση για το βιβλίο: “«Στην εποχή της Ηούς», του Γιάννη Βεντούρα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *