Γλώσσα λόγος γραφή – Το τρίπτυχο της ανθρώπινης δόξας

Προσφορά!
0 out of 5

30,00

Εκτός από την επιστημονική γνώση και διαλεκτική σκέψη ενός «ερασιτέχνη γλωσσολόγου», απόφοιτου των «Πέτρινων Πανεπιστημίων», του Δημήτρη Κανελλόπουλου, αποκαλύπτεται και η γνώση της τέχνης της γραφής

Δύο τόμοι.

Για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής στις παραγγελίες δείτε ΕΔΩ

Κωδικός: 0006 Είδος: Παλιά ή σπάνια βιβλία Συγγραφέας:

Περιγραφή

Ένα έργο εκλαϊκευτικό του αιώνια ερευνόμενου θέματος της ανάπτυξης της γλώσσας. Ένα ταξίδι στην πορεία του εξανθρωπισμού του πιθήκου. Ένα ταξίδι αλλιώτικο απ’ τ’ άλλα, γυρίζοντας προς τα πίσω εκατομμύρια χρόνια, ολόισα στις ρίζες και στις πηγές μας, εκεί που σφυρηλατήθηκαν ο ενανθρωπισμός και η ανθρώπινη νόηση.

Είναι ένα έργο όπου η υλιστική διαλεκτική βρίσκει την πρακτική της εφαρμογή. Είναι έργο όπου εκτός από την επιστημονική γνώση και διαλεκτική σκέψη ενός «ερασιτέχνη γλωσσολόγου», απόφοιτου των «Πέτρινων Πανεπιστημίων», αποκαλύπτεται και η γνώση της τέχνης της γραφής.

Γράφει με κέφι, χιούμορ, ειρωνεία και σπαρταριστές ατάκες. Με παραδείγματα παρμένα από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων του μόχθου. Χαρακτηριστικά τόσο ξένα με τον εργαστηριακό, ψυχρό και απρόσωπο επιστημονικό λόγο. Μα ταυτόχρονα τόσο αναγκαία όλα τους για την εκλαΐκευση ενός τόσο σύνθετου θέματος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συγγραφέας:

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Τόμοι

2

Σελίδες

834

Έτος έκδοσης

1984

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση προς το παρόν

Προσθέστε την πρώτη αξιολόγηση για το βιβλίο: “Γλώσσα λόγος γραφή – Το τρίπτυχο της ανθρώπινης δόξας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.